torsdag den 3. april 2008

Turbo Tove

Man er godt nok selvfed og selvtilfreds når man kl. 08:30 har støvsuget, ordnet tøj, gjort badeværelser rene og generel fået det rigtig nydelige frem. Drengen sover stadig. Han præsterede en virkelig klassiker i går. Falder i søvn i bilen hjem fra mormor kl. 18. Bliver lagt i seng men vågner 2½ time senere og kan bare ikke sove mere.

Tror først han sov til midnat. Ved det ikke helt, da jeg selv var faldet i søvn inden, men husker svagt noget pillende, drejende og pustende ved siden af mig meget længe. Når man er 3½ år og befinder sig på det "ikke sove kl. sent" stadie, er der kun en ting der virker: Smørhullet. Med mindre altså forældrene har overskud til at sige godnat 20 gange. Det har jeg ikke fra kl. 22 og frem, og herren gik med en entreprenør i haven til kl. 22:30. Mega spot og lys show så de kunne arbejde. Det er altså også rigtig spændende når man er lille dreng. Så gider man ikke høre på kedelig mor der taler om at sove.

4 kommentarer:

anjoe sagde ...

Nej selvfølgelig gider han ikke høre noget om at skulle sove, nu han er blevet voksen ;-)

Bitten sagde ...

Stor respekt for turbo Toves bedrifter trods søvnforstyrrelser.
Holder hun kurser?

Kram Bitten - træt, træt, træt og mere træt og allermest overspringshandlende.

Sebastian sagde ...

Ja man kan da godt høre, at det var moderen, der prøvede at få ham i seng. Far havde da naturligvis taget ham med ud til det spændende.


Hm, nå nej, måske ikke ,-)

Men kan godt forstå knægten ;-) Og hvad, han kan vel sove, når han bliver gammel ;-)

Majsen sagde ...

Anjoe: Selvfølgelig gider man da ikke det. Og når så han er teenager skal man nok brokke sig over, at han ikke gider at være vågen :-)

Bitten: Turbo Toves kurser har for vane, at starte op her til forårets kommen. Der bliver lige nu afholdt kursus i have nulleri. Men også kurser i: Gå i skoven og pluk anemoner, sæt dig ned og nyd solens stråler, plan en krukke med dejlige blomster samt kaffe drikkeri. Du siger bare til hvilket et du kunne tænke dig!

Kram tilbage. Oversprings handlinger er bestemt legale.

Sebastian: Ja han holder klart på, at man kan sove når man bliver gammel. Den bette var også trekvart her til formiddag da vi skulle afsted. Han så jo alle de nye jordvolde og bunker. Det var bare alt for spændende. Jeg er så drøn kedelig. Kan simpelthen ikke finde konceptet i en jordbunke. Mangler nogle mandlige hormoner tror jeg.