torsdag den 28. februar 2008

Nye toner

Jeg har inviteret en dejligt kvote udvalgte piger til fødselsdag. Ikke noget med e-mails - næh nej - rigtige indbydelser.

Den ene veninde er bosat i Sverige. Det glemte jeg lige, da jeg frankerede.

Brev fra Post Danmark i går.

Du har sendt et brev, hvor du desværre ike har sat tilstrækkelig porto på. Vi opkræver normalt den manglende porto og et administrationsgebyr for forsendelser, som er frankeret med for lidt porto. Det har vi valgt at se bort fra denne gang.

Det er da nye toner fra postvæsnet der vil noget. De henviser dog til, at jeg kan hente en prisfolder på posthuset samt, at de gemmer oplysninger om at jeg har modtaget brevet. Bare så det ikke lige gentager sig.

Nej posthus og væsen - jeg skal nok oppe mig. Tusind mange gange undskyld. Det var ski ikke med vilje - det var i min iver over, at gøre noget godt. Jeg glæder mig heeellt vild til, at få huset fuld af tøser en aften i april. Incl. pyjamasparty.

2 kommentarer:

Alphafeen sagde ...

ej hvor syret, der må være god karma omkring dig i denne tid de plejer da på ingen måde at være blege for at opkræve vilde gebyrere for de der 25 øre for lidt man kom til at sætte på...:)

Majsen sagde ...

Jeg var også selv meget overrasket. Så meget, at det var et blogindlæg værd.