fredag den 8. februar 2008

Vaskekonens beretning

Fra kl. ca. 16 i går og til nu, har vi skiftet 10 bleer, skiftet sengetøj 2 gange, nattøj 2 gange og adskillige sæt undertøj. Dyner, tøj og andre tekstiler vasket, løse tæpper skrubbet rene og bamser samt hjemmesko vasket ligeledes. Drengen slap ikke for omgangssyge fra børnehaven. Den indeholder feber, opkast og diarré. Travl nat syntes jeg. Håber på rolig dag.

Lyspunktet er, at han efterspørger en masse væske. Så har man da ikke den bekymring.

Og P.S. - jeg gider ikke vaske mere i dag. Her er vasketøj alle vegne. I grunden ikke kønt.

9 kommentarer:

Sebastian sagde ...

Den sygdom, fik vi at vide, da vi boede i Århus med barn i dagpleje, at vi godt kunne regne med, at hele familien fik 2 gange per år!

Det vat en mor til et af de andre børn i gruppen!

Men sig lige noget til personale og medforældre omkring hygiejne, håndvask v toiletbesøg etc og om at holde børn hjemme, når de er syge i stedet for at smitte de andre, og også noget om at lade være med at hoste/nyse på andre.

God bedring til jer.

Majsen sagde ...

Ja jeg tror også, at nogle børn sendes afsted uden at være klar til det.

Fik også at vide af pædagog telefonisk, at lige præcis denne virus har lagt flere familier ned. Vi skal forberede os på, at også vi forældre modtager. Øv øv øv.

Den lille stakkel ligger helt stille på sofa. Det plejer han aldrig når syg (man kan altid drøne lidt på scooter upåagtet feber), men virkelig syg og svag. Bette skind.

Jane sagde ...

Øv for en omgang. Håber virkelig at I undgår at blive smittet, men det er ikke nemt. Jeg er lidt hys med sådan noget og når nogen af vores har det så spritter jeg alting af, dørhåndtag, toilet, håndvask osv. Der er nok lidt Maude over mig hi-hi.
God bedring til sønnike

Majsen sagde ...

Enaj: Det er da i grunden slet ikke en dum idé. Måske de burde gøre sådan i børnehaven - bare et par gange om dagen.

Her burde jeg således spritte alle steder, for han "tabte" meget rundt i huset i går. Har dog nøjes med almindelig gulvvask. Men bør bestemt overveje Maude næste gange. Husmoder tips er kommet for at blive.

Anonym sagde ...

Sikke en omgang, god bedring med ham :)

Bitten sagde ...

Årh puha.

Sådan en omgang er både synd og hård for hele familien.
God bedring til ham - håber I slipper for gentagelser.

God weekend

Anonym sagde ...

Vi er lige kommet hjem fra Val Thorens, Den mindste fik hoste og opkast, den mellmeste måtte blive hjemme en dag, og den største styrtede, men var utrolig heldig, så hun slap med 20 gang massage af nakkepartiet... Godt at skihjelmen er opfundet. God bedring til ham:D

Majsen sagde ...

Frederikke: Ja - og omgangen er ikke slut endnu. Fornemmer dog bedring. Ihvertfald feberfri.

Bitten: Det er nu mest synd for ham. Han bliver SÅ bange når han kaster op. Så han har været ret mange gange over de seneste 2 døgn.

Pia: Velkommen hjem. Og i god behold skal jeg vist skynde mig at tilføje. En bliver da helt nervøs for den store. Ringer lige senere når en ledig stund. Hils dem alle. Knuser til dig og jer.

Majsen sagde ...

.........og til Bitten: Der SKULLE have stået, at han har været ret bange de seneste 2 døgn.