søndag den 3. februar 2008

Solstråle historie



Ham her har haft verdens bedste søndag. Det er hele livet værd at opleve, hvor meget sådan en dag betyder for ham. Hvis der er noget der giver livet mening er det sådan en søndag som i dag.

Jeg ved, at smilet ikke er tørret af min mund når jeg går til ro i aften. Det er så stort og smøret, at det ikke bare sådan lige forsvinder.

Tak lille skat fordi, du giver mig disse stjernestunder. Du aner slet ikke hvor meget de betyder for mig lige nu.

..........at der så også faldt et par fine forårs sko af til moderen, da familien begav sig til storstaden i dag, gør jo ej heller smilet mindre.

6 kommentarer:

Frk. Maj sagde ...

nåååååååååååh hvor er han FIN... :) Det har været stort for ham - og jer.

Majsen sagde ...

Ja ikk - og han bliver ligeså fin i dag. Har bebudet at han skal være kattekonge, vinder og får en medalje. Jeg vidste ikke, at "reglerne" var lavet om, men så blev jeg da så klog :-)

Lotte sagde ...

Hvor er han dog helt utroligt kær!
Og hvor er I bare heldige at have ham i jeres liv. Ikke mindst lige nu.

Majsen sagde ...

Lotten: Ja han er en kær lille mand. Ikke kun på billede men også i virkelighed - har et kært lille sind, fuld af mærkelige, spøjse og sjov indslag. Det er så fantastisk.

Anne O'Manne sagde ...

Han er da den dejligste klovn, jeg nogensinde har set!

Majsen sagde ...

A: Tak. Den søde klovn har slået mange usynlige tønder ned de seneste par dage. Og moderen fået dem i hovedet. Troede kun vi havde en af de usynlige hængende, men der har været mindst 10. Av mit hoved. Av i mine usynlige hoved skader og buler.