torsdag den 21. februar 2008

Monstre

Altså jeg glæder mig da også til forår, blade på træerne, mere varme osv. Men et eller andet sted håber jeg på MEGA frost. Snart. Så kryb kan forsvinde. Jeg er bange for, at vi ellers får hvepse og bier så store som helikoptere til sommer. Dem kan jeg bare ikke kapere. Burde de ikke tænke på, at emigrere til et andet land? Har ikke også de brug for, at tage på en lang velfortjent ferie?

Ja jeg tænker bare sådan rent ud af posen her...........

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Griner lidt. Jeg har et par bistader i baghaven og holder meget af mine bier (det er altså hvepsene som er bøllerne). Bierne summer hyggeligt rundt og henter nektar og pollen i blomster og kommer overhovedet ikke i nærheden af saft, syltetøj og andet sødt, de kan ikke omsætte de. Hvepsene er altædende og er særdeles pågående. Så hyg dig med bierne, og send hvepsene på ferie ;)

Majsen sagde ...

Margrethe: Du er en modig kvinde. Frivilligt at have summmm suummm i baghaven. Jeg kan ikke kende forskel på dem, når de drøner lige mod mig. Overvejer at indhylle haven i et stort net de ej kan komme igennem.

Når først der er sum sum i min retning, kan jeg løbe en 100 meter på rekordtid. Incl. blafrende arme over hovedet. Stor underholdningsværdi for naboerne.

Sebastian sagde ...

Jeg tror altså ikke, at de bliver voldsomt meget større af ikke at have fået frost; men der er nok risiko for flere af dem ;(

I øvrigt kan en 1/2-liters sodavandsflaske med en sjat cola/sukkervand hængt op i et træ tage mange hvepse og holde dem væk fra os andre, hvis det bliver på den tid, hvor de ikke kan finde mad.

Anonym sagde ...

sebastian har ret, hvepse er vilde med søde vander og saft, det kan holde dem lidt på afstand :) Iøvrigt er jeg ikke spor modig, men holder nu meget af mine flittige bier, som producerer den lækreste honning, som jeg så tyvstjæler fra dem ;)

Majsen sagde ...

Seb: Jeg har skam brugt den med en stor portion sukkervand. Og de blev helt fulde tror jeg. Faktisk fascinerende at se på. Men når de kommer her, kommer de talstærkt. Og de har rigtig mange fætre, onkler, tanter osv.

Margrethe: Se honningen den kan også jeg lide. Men ville være skrækslagen og et hjertestop nær, hvis jeg lige skulle gå hen til stadet og fiske sådan en plade honning op. Fuld af beundring for dem der tør.

Sebastian sagde ...

Så skal du bare hænge flere sodavandsflasker op, så flyver de ned i den og bliver der og generer ikke jer.