fredag den 16. maj 2008

Op igen please

Flad. Fuldstændig. Drømmer om mad der bliver i maven. Startede ellers godt og så ned af bakke derfra. Ikke bare ned - men i frit fald og uden faldskærm. Landede pladask og med mavepumper. Hvem sender en taxa der få fragtet mig på toppen igen? Jeg skal naturligvis nok selv betale.

10 kommentarer:

Sebastian sagde ...

Åh pus.
God bedring.

Måske en ballon til at blive holdt oppe med, og noget tung mad, der ikke kan komme ud den forkerte vej, kunne hjælpe? (pjat ,_))

Lotte sagde ...

Altså!!!
Det er da utroligt, at du skal plages sådan... Hvad med noget, der indeholder en masse ingefær? Det virker jo kvalmedæmpende i mange andre situationer, så måske også på graviditetskvalme?

Dolce Vita på Trøjborg kunne også være et bud på noen, der kunne være leveringsdygtige i noget, der kan blive i maven - som Roberto fortalte mig, dengang de åbnede (det var nemlig mens jeg stadig boede på Tordenskjoldsgade), så er der mange italienske børn, som stort set lever af is, det meste af sommeren - og det er okay, for det laves på skummetmælk og gode råvarer. Er sikker på at sønnike gerne vil gøre dig selskab ;-)

Majsen sagde ...

Seb: Meningen er jo god. Jeg har da et par blå balloner i skabet, så måske jeg skulle prøve.

Lotten: Jeg har prøvet ingefær i alle afskygniger og det giver mig blot endnu mere kvalme. Mig og den lille rod ting der er bare ikke venner. Den prøver men jeg vil ikke acceptere venskabet. Sgu da synd for os begge.

Sønnike vil elske en tur til Tordenskjoldsgade og det samme vil jeg. Spørgsmålet er bare hvordan vi kommer dertil i min tilstand. Jeg har lige fundet kæmpe læske is i min fryser og det lindrer. Så du har fat i det rigtige. Mon man må spise 10 is om dagen???

Anonym sagde ...

Hvor ville jeg ønske, at jeg kunne gøre noget. Det er simpelt hen så træls det andet.

Håber at det snart vender og du så bliver helt på toppen.

God weekend.

Ps. spis alle de is du har lyst til hvis det hjælper :-)

Maomis sagde ...

Puha, det lyder stygt! Håber ikke det skal blive hele tiden ud. De bedste tanker.

Jane sagde ...

Håber da snart du får det bedre, det har du ihvertfald fortjent.
God weekend

Anonym sagde ...

stakkels stakkels dig ...rigtig god bedring, efter 30 maj kører jeg gerne med dig :-)

Rigtig god bedring, og pas nu rigtig godt på dig selv og baby !

Majsen sagde ...

Perle: jeg er allerede oppe på 3. De er halv størrelse af normal, så tror godt jeg må en nr. 4 også.

Maomis: de andre gange varede det 5 måneder (nåede jo ikke meget længere med Jacob), så hvis det er rettesnoren er der lige 6-7 uger endnu.

Enaj: Jeg kunne også godt snart tænke mig at prøve lidt andet. Over de sidste 12 måneder har jeg kastet op i de 10 af dem.

Tankehallen: Wow - 30. maj er jo snart. Det bliver så spændende med den prøve. Husk nu at jeg kommer og hepper i Koldings gader.

Alphafeen sagde ...

helt gratis fetaxa på vej ;)

Majsen sagde ...

Alphafe: tak skal du have.