lørdag den 29. marts 2008

Mit adoptivbarn

Jeg har ikke rigtig fået fortalt om vores "adoptivbarn". Hun er en skøn og død charmerende pige på 4 år. Hendes sundhedstilstand er særdeles sund og hun har netop klaret oprykningen til skovskole rigtig fint. Hun trives allerbedst ude i naturen og favoritspisen er uigenkaldelig bananer. Vi adpoterede hende for et år siden.

Hun hedder Tweety og er orangutang på Borneo. Et stort menneske ved navn Lone Dröscher Nielsen har nedsat sig med et plejecenter for orangutanger, og ved en månedelig donation medvirker vi til, at vores "lille pige" har et godt liv. Hvis ikke vi eller andre gjorde noget, vurderes det at mange vil være uddøde om 15 år. Det må vi ikke lade ske.

Kig selv nærmere på linket og se de skønne billeder af vores - og andres dejlige børn, og lad dig inspirere til at gøre en lille forskel.


3 kommentarer:

Lotte sagde ...

Tak for sparket :-)
Og tillykke med vores unger!

Anonym sagde ...

Hej,

Så er vi i familie, hvor hyggeligt ! Vi er adoptivfamilie til "Madsen" som bor samme sted, er 5 år gammel og går i skovskole. Jeg beundrer virkelig Lone for hendes arbejde, og kan mærke at vores 2 børn på 10 og 3 år, også følger intereseret med i deres "brors" liv i junglen.

Hilsen

Pia

Majsen sagde ...

Lotten: Godt at opfordringen blev hørt et sted derude.

Pia: Det er fantastisk at Lone gør dette stykke arbejde. Det er vigtig at vi alle hjælper til for at opretholde hendes gode ånd, og ikke mindst de små væsener.