onsdag den 11. juni 2008

Tillykke

I dag er det honeys fødselsdag. Vi har fejret den sammen hele dagen og rigtig hygget os. Hold da op hvor har vi savnet, at have sådan en rigtig hyggedag. Bare ham og jeg.

Vi har aftalt, at vi vil forsøge at få en formiddag sammen i næste uge i Århus. Med Aros besøg og frokost på café. Når man har været igennem hvad vi har, og har en 3½ årige der stjæler en del opmærksomhed når farmand kommer hjem og frem til sengetid, så trænger man ind imellem bare til tosomhed.

Nu kan jeg høre bilen i indkørslens grus. Ud kommer mand, barn og fødselsdags kage i en pose. Ikke lige haft overskud til at bage. Men det er der også så mange andre der er gode til. Dem benytter vi os af idag.

9 kommentarer:

Frederikke sagde ...

tillykke med ham og hvor er det dog dejligt, at I har haft en god sammen. Det har I trængt til :)

anjoe sagde ...

Ham din honey ønskes mægtig meget tillykke fra Rimkogeren og anjoe på Midtlolland. Og planen for lidt kærestehyggeri i næste uge, ja det kan I godt nok ha' ovenud god brug for ;-)

Jane sagde ...

Tillykke til honey. Og nyd endelig hvert et øjeblik I kan få i tosomhed. Det har man brug for ind imellem.

Anonym sagde ...

Tillykke med ham :-)

Sebastian sagde ...

Til lykke med dagen - smart - så flagede alle jo for ham (eller måske en anden, men det behøver I jo ikke tænke på) ;-)

Grønlandsposten sagde ...

Tillykke med din honey :-) Dejligt at I husker at bruge tid sammen, bare jer to, det er vigtigt.

Bambi72 sagde ...

Tillykke med din Honey... Godt at I husker at bruge tid på jer og kun jer

Lotte sagde ...

Forsinket tillykke med ham.
Tosomheden er SÅ vigtig. Vi er ikke gode til det, og vi har ikke engang opmærksomhedsstjælende børn. Man kan så argumentere for, at vi har en datter på 11 tons, der stjæler både opmærksomhed og kræfter, og der er vist ingen tvivl om at det er her en stor del af hunden ligger begravet. Men vi er opmærksomme på det, og det er et skridt på vejen.

Majsen sagde ...

Jeg skal faktisk hilse jer alle og sige tak for hilsner. Han syntes det er spøjst, at folk han ikke kender siger tillykke. Men sådan er der jo så, så meget MÆND ikke forstår. Det er jo ikke altid kvinderne der ikke forstår.