onsdag den 16. juli 2008

Tosomhed

Når man har en lille dreng der sover omkring kl. 20 om aftenen, er det temmelig småt med at gå ture sammen om aftenen. Det foregår på den måde, at enten løber herren en tur eller også traver jeg området tyndt. Men man savner lidt at have den anden med. Den der hører efter barnet.

I går aftes var vi alene hjemme. Vi gik en tur på et par timer og først hjemme omkring midnat. En kaffe m. cognac inden vi gik og atter en under terrasse varmer da vi kom retur. Sådan en aften er skøn. Specielt når man har ferie dagen efter og godt må blive oppe det meste af natten. Det gjorde vi således. Grineflippede, tossede og var vist bare tilbage dertil hvor vi var for ca. 5 år siden. Lige bortset fra, at omgivelserne er noget skønnere nu end da (dengang havde vi murbrokker og et umulig hus som omgivelser). Men sådan en aften lever jeg længe på.

Ser ud til, at vi er alene hjemme igen et par aftener i august. Så skal vi gentage. Men til den tid venter der arbejde dagen efter. Oh well - det går nok altsammen.

4 kommentarer:

Lotte sagde ...

Det er så vigtigt og så rigtigt det I gør! Plejer jer. I to sammen. Alene som par.
Det kunne mange lære noget af...også blandt os uden børn.

Anonym sagde ...

Når man så endelig har mulighed for tosomheden, nyder man den jo også så meget mere :-)

Bambi72 sagde ...

Det er pragtfuldt når tosomheden kan nydes på helt andre præmisser...

Majsen sagde ...

Lotten: Det pokkers er bare, at når man er uden børn tænker man ikke så meget over det, som man gør når man pludselig ikke længere bare er sig selv.

Margrethe: Præcis

Bambi: Det blev den også. Skønt