mandag den 21. juli 2008

Fuldstændig sommerferie

Ganske godt tilfreds med vejrudsigten der lover godt vejr til sommerhus turen. Jeg forestiller mig, at der skal leges rigtig meget m. sand og vand udendøre, marehalmen skal rive lidt i de bare fødder og det er tilladt at spise min. 2 is om dagen. Vi er også helt enige om herhjemme, at vi medbringer remedier til GT'ere på terrassen om aftenen, hvor vi vil sidde og nyde udsigten ud over Vesterhavet.

Men inden vi når dertil, skal vores egen strand herhjemme bruges i et voldsomt omfang. Det er snart dagligt, at vi tager en aftentur derned når drengen har været i bad. Han tumler rundt i sandet og leger til de små øjne klør af træthed. Nu er udsigterne, at det også bliver dags aktivtiteter.

Denne sommer er altså ikke en af de værste jeg længe har oplevet.

Og når vi kommer hjem fra ferie, tyder noget på at vi skal have familie forøgelse i form af en lille legekammerat på 4 ben til drengen.

7 kommentarer:

Susanne sagde ...

Jeg svømmer helt hen. Tænk at have udsigt til en ferie med skønt vejr og leg i vandkanten. Det bliver godt for jer.

Misundelig? Ja - også i den grad.Til næste sommer - så kommer vi stærkt igen. Så vil jeg også...

Knus og rigtig god ferie herfra.

Maomis sagde ...

Jeg vil også have sådan en! Hvad for en 4-benet en skal I have?
Det lyder altså som om der er varmet godt og grundigt op til verdens bedste sommerferietur. :-) Dejligt.

Anonym sagde ...

Ej hvor lyder det bare skøøøøønt det hele og hvor er det DEJLIGT at læse hvor meget du nyder! Det er velfortjent og hvor jeg dog under dig det Majsen.

Hvor spændende med en lille en med 4 poter. Hva for en?

Majsen sagde ...

Susanne: Jeg kan egentlig godt følge dig. Man syntes jo at vejr og årstid skal følges ad, og solen skal skinne HVER dag ligesom den gjorde da vi var børn om sommeren.

Maomis: Er det en GT du vil have? Eller en fire benet? 4-benet bliver i en katte udgave.

Jeanette: Jeg under faktisk også mig selv denne dejlige tilstand.

De 4 poter er som skrevet til Sofie, en lille killing. Vi skal bare lige have fundet og udvalgt først. Måske en tur på internatet i dag.

Susanne sagde ...

Nu bliver jeg først mis-undelig...

Jeg elsker katte og havde selv inden vi fik børn. Så kom Jakob og med ham diagnosen "husdyrallergi". Væk med mors Trisse og alle sporene efter det dejlige dyr.

Held og lykke med jeres killing. Det er et skønt dyr, der kan bringe jer en masse glæde og finurligheder.

Majsen sagde ...

Ja jeg håber jo ikke, at drengen har allergi. Det har jeg faktisk slet ikke overvejet.

Men hvor sjovt, at du har haft en Trisse. Det har jeg nemlig også. Hun rendte dog væk da drengen kom til, efter 11 år i mine hænder. Nårh hvor jeg savnede hende.

Et sted hvor jeg boede, kunne nabo pigen ikke sige Trisse, og omdøbte hende til Trille. Det hang ved, og min Trisse blev til Trille i en alder af 3 år. Numerologi for katte. Eller noget.....:-)

Jeg tror det bliver en lille herre vi skal have denne gang. Må lige se hvad dyreinternatet anbefaler, når man bor i område med mange katte og dominerende hanner. Det kan jo være, at de siger at en hunkat er optimalt i den forbindelse. Jeg tror jeg glæder mig ligeså meget som drengen! Han får den, fordi han nu ikke har en søskende at lege med, og ikke får en foreløbig - om nogensinde.

anjoe sagde ...

Jeg håber ikke, at killingen bliver forskrækket, når majsen skal agere hund eller hest for sønnike ;-)