mandag den 14. juli 2008

Bonus i ferien

Det giver bonus at holde ferie. Flere gange har vi forsøgt det med "nu skal drengen af med bleen", men hver gang vi nåede til mandag morgen, stak han i hyl og mindre angst lignende anfald. Han ville bare ikke afsted til børnehaven uden ble fordi, der var tis på gulvet deroppe. Det vil unægteligt forekomme, når 45 børn besørger - og nogle mere heldig end andre.

Vi tæller nu 3. dagen uden ble. Og det går fantastisk. Drengen er selv pavestolt og vil gerne lige ringe rundt og fortælle om hans nye virkelighed.

Det er slut med, at slæbe rundt på bletaske. Men istedet tager vi nu afsted med ekstra mange rene bukser, undertøj, strømper og sko. I dag var der ikke brug for noget af det - han nåede toilettet alle gange. Modsat i går. Der måtte en is-kiosk lægge gulv til, herhjemme var det køkken -og stuegulv.

Dagen i dag været på besøg hos del af min familie, der har valgt sommerhus området lige ved siden af os, som ramme om en uge af deres ferie. Bare hygget os og børn leget.

I morgen skal drengen være sammen med hans fætter ude hos mormor. De 2 små knaldperler (for der ER knald på når de er sammen) skal i biografen, til vagtskifte, i mindeparken m. madkurv og sove sammen ude hos mormor/farmor. Lige nu kæmper jeg lidt for at få ørenlyd til at skrive. For jeg bliver gjort temmelig meget opmærksom på morgendagens program fra en 3½ årig drengs mund. Det bliver råbt: jeeggggg skal haaaaaaaaa slllllllliiikkkk i biografen i mooooorrrgen.....High fiiiiiiiivvvveeeeeeee!!! Det er moderen her samt moster der underholder drenge på tur i morgen. Det skal nok blive aktivt og sjovt.

Men hvem var det lige der fortalte ham detaljen omkring, at slik og bio hænger sammen? Han kører vist allerede på et sukker chok der snildt rækker til i morgen aften. Hmmmmmm - mon hende mormor overhovedet får sukker dopede drenge til at falde til ro i morgen aften????

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tillyke med smidning af bleen til 3½ årige pavestolt knaldperle.

Det lyder som om i nyder ferien. Bliv ved med det!

Frk. Maj sagde ...

jeg har tænkt mig at ta' en pose med blandet frugt med til dem i biffen, hahahaha

Helle sagde ...

frk. maj: Ej det er da ondt! Man skal have slik og popcorn, når man er i biffen! :)

Susanne sagde ...

Hvor er han bare dygtig. Pludselig har man et STORT barn, der ikke kan holde sine bukser op mere...

Jo, jeg husker det

Majsen sagde ...

Jeanette: Han er bare så dygtig. Ingen uheld udover dem de første 2 dage. Han går op i det med liv og sjæl. Min lille store dreng.

Søster: NOPE

Helle: Du kan tro at de fik hvad de skulle have.

Susanne: Præcis - han trænger virkelig til nye bukser nu. Den lille nummer fylder ski ikke meget længere. Det er lidt sødt.