onsdag den 17. september 2008

Ny trend

Tænker nogle gang på, om jeg mon giver drengen lidt for meget snor. Tillader jeg for meget? Eller lærer jeg bare ikke selv, at blive helt voksen.

Anyway - her er gårsdagens maleri samt makeup artist (læbestift) resultat leveret af 3 år og 11 måneder. Der er endnu et på vej i dag.....Fotografen er også de 3 år og 11 måneder. Jeg syntes han er dygtig. Og jeg kan mærke undergrunden ryste under mig - tror det bliver en ny trend det her. I et par uger.


9 kommentarer:

Maomis sagde ...

Slet ikke værst, overhovedet!

På mig virker det som om at får lige præcis så meget snor som er godt for begge parter. Han er da super heldig at have sådan en mor der er med på det værste.

Grønlandsposten sagde ...

Sikke er resultat - og mon ikke mor synes det er meget sjovere at sønnike slår sine kunstneriske folder her end så mange andre steder!

Anonym sagde ...

hehe, I er for herlige :-)

Bitten sagde ...

Smuk model! Og jeg noterer mig den fine hvide væg i baggrunden, for ikke at tale om trappen, herhjemme er vægtegneri den seneste trend. Jeg smiler ikke helt så bredt...
Men så er det heldigvis ikke værre.
Nu venter jeg lige til også denne fase er helt udlevet af alle 3 størrelser før jeg sætter nyt tapet eller maler igen.

Susanne sagde ...

Herligt.
Hvor er I dog heldige at have hinanden. Der er altså ikke noget som en god ven i den alder. Og fedt at du giver dig tiden til at lægge ansigt til.

Anonym sagde ...

Meget smukt :-)

Lotte sagde ...

Hvor ER du skøn! Og lige klar til at blive optaget i en lokal regnskovsstamme. Meget autentisk!

tankehal sagde ...

ha ha ha åhhhh ha da... herligt

Majsen sagde ...

Maomis: Han smelter mig jo om mit bløde moderhjerte, med de små spørgende øjne, plus han er eminent til at lægge ansigt i rette folder. Bruger så megen mimik, at jeg ikke kan stå for det.

Grønlandsposten: Jo du har nok ret. Til dels. For kunstneriske folder bliver slået RIGTIG mange steder. Også steder hvor de ikke skal.

Perle: :-)

Bitten: Det er en sandhed med modifikationer mht. de hvide vægge. For her hænger rigtig mange tegninger og pryder væggene. Han insisterer hård på, at det er vigtigt at de hænger der. Opsat med sort tyk tape, gaflet i farmands værksted.

Susanne: jeg er også svært godt tilfreds med, at det var ham og hans personlighed der blev til mit kæreste eje.

Jeanette: ja jeg følte mig også som en beauty queen. Det var ihvertfald rart da han nussede rundt i mit ansigt.

Lotten: Sådan havde jeg slet ikke tænkt det, men du har en reddi god synsvinkel der. Joh - det er lige med, det med regnskovs stammer.

Tankehal: ja ja - en dag bliver det sikkert din tur til, at blive malet i ansigtet. For møde ham (og mig) det slipper du ikke for.