tirsdag den 23. december 2008

Glædelig jul

Rødkålen blev snittet og kogt og spreder en dejlig duft i køkkenet. Sønnen pakker gaver sirligt ind med overforbrug af tape. Julemusikken spiller og vi synger. Der er stillet ekstra gavebånd, gavepapir og tape på loftet - bare nu hvis nisserne ikke har nok af det. Risengrøden står i sengen og koger og der er masser af det, så nisserne også får et STORT lerfad med smørklat på loftet i aften. Ingen skal gå sultne i seng.

Træets pynt skal stilles frem og træet bæres ind i aften. Så er det jo sådan, at nisserne klarer resten imens vi sover i aften. Uhhhhh hvor er det bare så spændende alt sammen.

Vi skal købe lillebrors gave til hans værelse i dag, og give ham den i morgen når vi tager i kirke og får drysset det sidste julestemnings støv ned over os, når kun stearinlysene brænder under præstens juleprædiken. Vi skal aflevere en enkelt gave i dag og ellers mæske os i pebernødder, hygge noget mere, nyde en julefrokost og ja - så tror jeg lige vi hygger os lidt mere. Det er begrænset hvor mange steder vi må komme ind, da drengen har fået børnesår og smitte er ikke så velkommen de fleste steder.

Rigtig glædelig jul derude. Håber den bliver god for alle.

4 kommentarer:

Grønlandsposten sagde ...

I forstår virkelig at hygge. Rigtig god jul til jer også :-D

Anonym sagde ...

Rigtig god jul til dig og dine kære også. Sikke I hygger, det er skønt.

Må 2009 blive et dejligt år for dig/jer :)

Susanne sagde ...

Rigtig glædelig jul til jer også. Det lyder som om, der er lagt op til nogle rigtig gode dage.

Alphafeen sagde ...

også glædelig jul jeres vej!