Jeg indrømmer: juletiden har for mig en extra charme fordi det er blodpølse sæson. Det burde man slet ikke indrømme i min alder, men man skal jo også være ærlig. Jeg ælllllsker den mærkværdige spise og har smittet sønnen med lidenskaben. Velbekomme.
Nu sidder jeg så spændt og venter på at høre om du - som har indrømmet tendens til improvisationer i køkkenet - selv laver din blodpølse sådan helt fra bunden af? ;o)
Bitten: Der må jeg melde pas. Tænk sig - de kigger så mærkeligt på mig i butikken når jeg spørger om jeg kan købe noget blod!
Heidi: Du er vist langt fra ene om at have det sådan. Da jeg engang nævnte det for en veninde var hendes reaktion: Gud det troede jeg kun, at gamle og gnavne sønderjyder spiser...! Hmmm - jeg må vist have levet i et andet liv og slæbt et spøgelse med med.
Det var da sært med dem i butikkerne; du må ud på landet og finde et sted, hvor de slagter grise og så i gang med at røre - vil gerne smage til den tid.
Minder i øvrigt om, da jeg skulle købe hjerne hos slagteren i CityVest en gang for maaange år siden.
Ekspedienten troede, at jeg sagde hjerte, så jeg gentog, så spurgte han kollega, da troede, at han sagde hjerte, så ringede han ud i "bagloklaet", som troede at..., og så ringede han til leverandør, der troede...; men det endte med, at jeg fik en kalvehjerne efter nogle dage. Og det smagte fint.
4 kommentarer:
Nu sidder jeg så spændt og venter på at høre om du - som har indrømmet tendens til improvisationer i køkkenet - selv laver din blodpølse sådan helt fra bunden af? ;o)
Jeg har end ikke mod til at smage på sådan en pølse...
Bitten: Der må jeg melde pas. Tænk sig - de kigger så mærkeligt på mig i butikken når jeg spørger om jeg kan købe noget blod!
Heidi: Du er vist langt fra ene om at have det sådan. Da jeg engang nævnte det for en veninde var hendes reaktion: Gud det troede jeg kun, at gamle og gnavne sønderjyder spiser...! Hmmm - jeg må vist have levet i et andet liv og slæbt et spøgelse med med.
Det var da sært med dem i butikkerne; du må ud på landet og finde et sted, hvor de slagter grise og så i gang med at røre - vil gerne smage til den tid.
Minder i øvrigt om, da jeg skulle købe hjerne hos slagteren i CityVest en gang for maaange år siden.
Ekspedienten troede, at jeg sagde hjerte, så jeg gentog, så spurgte han kollega, da troede, at han sagde hjerte, så ringede han ud i "bagloklaet", som troede at..., og så ringede han til leverandør, der troede...; men det endte med, at jeg fik en kalvehjerne efter nogle dage. Og det smagte fint.
Send en kommentar