lørdag den 6. november 2010

Havde lige glemt, at disse perioder kommer og går

Vil bare lige sige, at regnestykket:

Træt mor der først kom i seng kl. 03 + lille barn der er ved at få 4 hjørnetænder på samme tid og vrider sig som en orm natten og dagen igennem + lille barn der kun vil hænge på arm i øjeblikket + lille barn der har taget de første skridt, men er frustreret over, at man ikke kan tage lange strækninger endnu (som i "piv piv piv og masser af råben) + legesager der ligger i alle tænkelige og utænkelige hjørner og gangarealer = uheldig facit. Det er lige før det kortslutter i min hjerne.

Så er det vist bare her man siger: det sure med det søde.

Jeg skal vist bare tidlig i seng i aften.

Og lige nu nyder jeg, at faderen er ude at gå en tur med lille barnet og prøve at få hende til at forstå det smarte i, at søvn i løbet af dagen kan være en rigtig fin ting. Hvorfor er det lige, at når hun er i vuggestue så kan hun sove i 2 timer i streg? Herhjemme er det kun ½. Om jeg dog fatter det.

1 kommentar:

Grønlandsposten sagde ...

Åh nej, den slags perioder skal helst gå så hurtigt som mulig. Det samme gælder enlig mor + feberramt barn der kun vil være på arm, også natten igennem + rask barn der også vil have opmærksomhed + uendelige mængder vasketøj.