onsdag den 20. maj 2009

SURPRISE!!!!

Kl. 10 i dag blev benene lidt revet væk under os. Jeg lå til scanning og skal for god ordens skyld sige, at ALT er så kæmpe fint på babyen.

Det er en PIGE!!!

Jeg og vi var så overbeviste om, at det endnu engang var en dreng. En lille Nikolaj. Men vi blev i den grad overrasket.

Nu skal jeg lige tune ind på en anden kanal og tænke rød, lilla, lyserød og pigeting. Det er faktisk super hyggeligt.

Jeg er lykkelig. Og meget overrasket.

8 kommentarer:

Lotte sagde ...

Aiiii hvor dejligt!!!
Altså, en dreng mere ville også være dejligt - som du skrev for nogle måneder siden, var det vigtigste jo at det blev et barn som var sundt og raskt.
Men nu går drømmen om en lille pige i opfyldelse og hvor er jeg bare glad på dine vegne Majsemor!

Alphafeen sagde ...

Skønt hun tog fusen på jer :-) :-) og glem nu ikke lilla, orange, græsgrøn og og og ;-)

tankehal sagde ...

ja jeg vidste det jo godt :-))))

selvom det hele er en "privat" ting for jer, så er det bare så dejligt at det kører godt det hele nu og at barnet er sundt og rask...

og selvom I troede at Nikolaj var på vej.... så tror jeg I får det helt perfekte team her med en super Sigurd og en lille frøken ..... kan lige se det for mig, ham i Sigurd tøjet og hende i en rigtig piget kjole og mor og far glade med hinanden i hånden og alle os der læser med herinde med et stort smil i baggrunden :-) det kunne blive noget af en fest der :-)

Jane sagde ...

Aii altså, tillykke med at Nicolaj blev til Nicoline eller hvad nu frøkenen skal hedde ;-)
Rigtig god weekend til jer.

Trine sagde ...

Ej sikke da en dejlig nyhed... Men det havde nu altså også været selvom det havde været en Nicolaj der gemte sig derinde...

Synes at alle små børn er mirakler hvad enten de er i live eller ej..

Stort tillykke med det og rigtig god weekend til jer

Majsen sagde ...

Lotten: Jeg har ikke rigtig haft drøm om hverken eller. Men jeg er bestemt ikke skuffet, og det var jeg heller ikke blevet over en dreng. Men jeg blev som sagt super overrasket.

Alphafe: jeg har allerede tømt bedste venindens restlager af pigetøj (fra en lukket børnetøjs butik) og det er faktisk mest de farver du beskriver. Jeg er ikke så meget til det helt lyserøde - det bliver nemt så marengs agtig.

Tankehal: Ja det klarede du godt. Jeg kan da også godt lide billedet du tegner der og det bliver spændende hvordan det helt præcist bliver.

Jane: Tak :-) Og Nicoline bliver det ikke. Men har nogle bud, der dog ikke bliver afsløret nu.

Trine: Ja du har ret - de er mirakler uanset hvad, og det er fint at du ser det sådan. Ikke mange ser de døde som det største mirakel, selvom de er det for os der har haft dem. Jeg bliver en stolt mor af alle mine 3 børn.

Susanne sagde ...

Tillykke.....
Altså ikke, at det ikke ville være godt med en dreng mere. Mere tillykke med, at alt er som det skal være, og at jeres lillesøster trives og gror. Det er da dejligt...

FruE sagde ...

Tillykke Majsen :o)